tisdag, februari 23, 2010




Visst är det en " Revolution in Horsemanship" på gång när ungdomarna börjar få den här sortens kommunikation med sina hästar. Gör en så glad :)

6 kommentarer:

Nypan sa...

Aa, man blir lycklig av att titta på sånt.
Önskar bara att man var där själv :-D

Ingela sa...

Verkligen, den där barnfilmen var ju för härlig också, eller ponnyfilmen ;o) Tack o lov för det!!!! =)

Unknown sa...

kopierar från leos blogg, kommentar på din kommentar ;o)

OK! Vad bra Elisabeth! Jag har ofta undrat också när jag hamnat i dessa situationer om jag är fånig som ska försvara dem och om det på nåt sätt kanske stör deras relationer och beteenden sen när jag inte är där tex ;o)
Med hundar är det annorlunda och mer självklart, då ska ju inte hunden vara den som börjar försvara utan lämna över det till matte =) hunden är ju heller inte själv normalt sett när den är ute och träffar andra, utan då är ju matte alltid med, men så är det ju inte i hästhagen ;o)

Märker dock tydligt att hästen uppskattar när man gör "jobbet" en stund åt dem så de får vara ifred, mycket tacksamhet, så därför fortsätter man =)

Maria J sa...

Så häftigt!!!

Kerstin sa...

Ja det är kul att se att dagens ungdomar lär sig hantera sin häst. Min dotter (6år) tycker det är SÅ kul att "tricka" med sina shettisar, älskar att träna på stallplan, få dem att backa, snurra, kliva upp på saker mm mm. Så naturligt för både henne och de små liven, underbart att se!! När hon kommer ut i hagen ser man de små spetsa sina små öron och tittar längtansfullt på henne, så kommer de snällt traskande. Jag hoppas det håller i sig! <3 Nu ska vi bara lära oss lite mer, min dotter och jag.. ;)

Monika sa...

skönt för hästarnas skull att fler och fler får upp sina blå (gröna eller bruna ;-) )