lördag, februari 06, 2010



Det kommer mera ;)

Jag trodde att det som händer på Stoneleigh Park i juli var en ren Parellisak men det verkar vara tävlingar från olika discipliner. Nästan en lättnad för mig som tänkte att jag nog inte kunde missa detta, nu kan jag koncentrera mig på att följa diverse Parellitränare i spåren här i Sverige. Fotfolk kan man väl alltid vara, ett synnerligen prisvärt sätt att öka sin savvy.

4 kommentarer:

Sofie sa...

Ja det är blandat i England detta år. Vore kul om ni tog er på turne ner till Halmstad här kommer ju att vara en del Parelli aktiviteter i sommar. Bla Martin Wimmer kurs från 8 september då i 5-6 dagar.

Elisabeth sa...

Har funderingar på Falkenberg. Det var så trevligt och givande i somras. Ska se om jag kan lägga upp en turne´plan när det närmar sig lite. Visst var Martin Wimmerkursen hos Karin? Tyvärr har jag nog mindre lätt att bli ledig i september om man nu inte blir arbetslös förstås. Här sägs folk upp i parti och minut ;)

Sofie sa...

Ja den var hos Karin, det kommer mer aktiviteter där i sommar men inget spikat ännu men tycker helt klart ni ska ta en tur inom om ni ändå är i falkenberg, det är ju bara 20 min därifrån. Är det lichman eller kristi ni ska på i falkenberg i så fall?

Elisabeth sa...

I första han Lichman. Vet inte om jag kan vara ledig på Kristi, annars vore det ju roligt också.