fredag, februari 05, 2010





Ha! nu vågar tanterna rida barbacka också :) Kände mig så säker. Inte konstigt med det underlaget. Dock finns det nog möjligheter att ramla in i gömda saker under snön så en viss försiktighet måste iakttagas. Övade att sänka huvudet medelst klappning på manken. Hans huvud har en tendens att bli högt, araben kanske :) eller så är han helt enkelt inte helt bekväm med ryttare. Tror faktiskt på det för när jag leker med honom är huvudet sällan högt nu " How interesting!

Som Lina skrev på sin blogg" Under varje vanlig häst döljer sig en krullig" eller något sådant. Ser ut som om han har lååång päls men det har han inte, i alla fall inte jämfört med ponnyerna.R
Bilderna tog jag med mobilen, men nu har kameran kommit. Ska bara göra som Rosa säger och läsa instruktionsboken ordentligt innan jag använder den. Hade inte den där hästen vit svans en gång i tiden ?

5 kommentarer:

Nypan sa...

Heja, vi är på G..

Eva Östman sa...

Och alldeles apelkastad - det var väl lite otippat? Eller har du sett det förut på honom?

Mycket snö har ni...

Heja!

Elisabeth sa...

Han har varit sandfärgad länge nu men plötsligt kom det här, samma med Storasyster. Hon blev ju det i somras. Lustigt! Den lilla är helgrå, får väl se om det kommer där också kan det vara örterna från Dalpraktiken ;) Nytt försäljningsargument..

Rosa sa...

Oj vad mycket snö! Fötterna göra väl spår när du rider?

Elisabeth sa...

Ja märklig känsla , har nog inte varit med om det förut men det känns rätt tryggt :)