söndag, december 14, 2008


Någon ville se att Rosa lärt Jasmine att dra henne upp för backarna i svansen.
Här kommer bilden :)

4 kommentarer:

Ulrika sa...

Fin bild! Det är bra för jag minns så mycket som fallit ur mitt huvud. För två år sedan gick jag in med huvudet före i den berömda väggen. Så pass utbränd att mitt minne rök. Mest kortidsminnet med mycket annat med.

Så nu är din fina bild inte bara en bild på hur mycket draghjälp jag får av din blogg. Det är också en påminnelse om att det där kunde Gubbrick (en häst från förr) och jag och som jag minns det nu även Lilleman och jag har provat det. Känns skönt med saker som jag kan som kommer tillbaka.

Elisabeth sa...

Vi är fler som prövat väggen ;)
Tyvärr är den närmre när man en gång varit där, känner väl igen det där med minnet. Thank God for Cristmas och jullov !

Nästan på knäna men vid gott mod E

Ulrika sa...

Den är närmre väggen-eländet, men å andra sidan blir man bra på piruetter och hastiga roll backs när man ser sig komma i hög fart mot väggen nu. Eller kasta sig och spela död och hoppas att väggen inte välter över en.

Nåja, en dag ska väl även jag förstå att dygnet har 24 timmar och jag bör sova minst 7 varje dygn och att ta det lungt kan vara det snabbaste sättet. Nu vet jag det, men inte har det förvandlats till kunskap (om man definierar kunskap som Marton) efter som det inte förändrat min livsföring. Eller det har mitt vetande gjort, lite grand, men jag behöver ge efter mer och inse att jag måste prioritera bort roligt också.

Ja, tack och lov så är det snart lov. Julshow torsdagkväll och avslutning fredag morgon. Jag håller ut, håller i och häller ut min energi.

Nästa år ska allt bli bättre! =)

Anonym sa...

hihi, vilken läcker bild, gillar starka rumpor som jobbar ;o) Ja, det får väl gälla Jasmines då eftersom Rosas knappt syns ;o)