söndag, december 28, 2008
Jag hade lite svårigheter att se om den här ser god ut eller inte på bilden. Rött är den färg som oftast blir lite konstig på mina bilder.
Recept på Nigellas Körsbärs Cheesecake
12 Digestivkex
100g mjukt smör
400g Philadelphiaost
1dl florsocker
1tsk vaniljsocker
1tsk citronjuice
3dl vispgrädde
1-2 burkar Körsbärsmarmelad ( Jag tycker den Danska sorten är jättegod)
1. Krossa kexen, blanda med smöret, tryck ut i en form (löstagbar kant) tryck upp lite på sidorna så det blir en kant.
2. Vispa ost, florsocker, vaniljsocker och citron slätt. Vänd ner lättvispad grädde.
3. Häll upp i formen och släta till. Låt stå kallt några timmar.
4. Ut ur formen och bre på marmelad.
Rätt snabbt och lätt och riktigt gott tyckte jag som inte alltid är så mycket för söta saker.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar