tisdag, december 16, 2008


Dr Stephanie Burns recept apropå att bli stuck och inte göra något fast man egentligen vill, tex träna hästar eller titta på material. Hon är en av mina "idoler" också. Rätt många sådana har jag fått med åldern.

"Strategies for motivating yourself to take the action. Call a friend" :)

En av möjligheterna. Gjorde det i söndags. Värst vad mycket bättre det kändes. Mail hjälper också. Kommunikation kallas det. Inte mitt bästa ämne men kan bli bättre.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Call a friend är verkligen ett utmärkt råd. Fast om jag blir "stuck" så är det också svårt att ringa vänner. I "stuckigheten" kan jag inte minnas att jag har några vänner. Det är väl post-väggen-fenomen, antar jag. För så var jag inte innan, vare sig "stuck" eller utan "upplevda vänner" (För de finns och fanns. Det är mitt huvud som felar).

Det är väl bäst att ta itu med det hela på något fungernade sätt som kan bära hela livet. Att vara i stilla rullning funkar bra för mig. Inte för fort och inte så sakta att jag fastnar, men i rörelse mest hela tiden. Svårt att vara lagom.

Som den här kommentaren som bara skulle handla om att det är bra att komma ihåg att ringa sina vänner. Och inte tar slut förrens här.

/Ulrika

Elisabeth sa...

Jag tycker att du " är på kornet" i dina kommentarer. Dessutom skriver du så bra. Glad att du dykt upp här :))

Elisabeth sa...

Hihi gick och tänkte och kom på att jag kan missförstås där. Du brukar ju skriva beröm ibland och det var inte det jag menade var på kornet utan mer "väggen" och annat :)

Fast beröm är ju alltid glädjande också :)