torsdag, juli 16, 2009






Några minnesbilder till från Falkenberg. Ovanligt många ekipage hade tycke den här gången. Menar att de på något sätt var lika varandra och hörde självklart ihop. Om det beror på bra val av häst eller om man växer ihop av den typ av träning vi håller på med vet jag inte.
Om ni tittar noga ser ni i norrland en och annan kändis :)

5 kommentarer:

Ulrika sa...

Om man tittar väldigt noga kan man se att jag glömde både stallskor och skärp hemma. Faktiskt var det krångligare att hålla mina ärvda jeans på plats än Manno:) ÄVen om jag blev alldeles svettig bara av att försöka möta min för tillfället högerhjärnade häst.

Det viktiga jag skulle skriva var att vid maten för ryttare och David och hans familj pratades det om hur bra frågor du hade ställt hela tiden. (Jag tog tillfället i akt att glänsa och genom att känna dig lite. ) Så du blev s¨lunda prisad i din frånvarao och sånt ska man ju få veta!

Elisabeth sa...

Tack för att du skrev det :), jag kände mig som om jag tagit väldigt mycket plats. Som vanligt på clinicar får jag väl säga. Annars är jag nog en rätt tyst mus. Blir så exalterad av chansen att få lära mig mer så jag nästan inte alls bryr mig om omgivningen. Är lite rädd efteråt att andra ska tycka att jag är jobbig ;)

Elisabeth sa...

Apropå kläder så en gång när jag och min förra häst åkte för att hälsa på Eva i Eskilstuna en vecka kom jag på när jag kom fram att jag inte tagit med mig ett enda klädesplagg till mig själv. Hästen hade gott om grejor..

Sofie sa...

Hej
Tycker det bara var trevligt med alla frågor och det känndes inte alls som att du tog mycket plats
:-)

Mvh Sofie i Hst

Elisabeth sa...

Tack! :)