måndag, juli 27, 2009


Adrienn om du tittar in här .. Jag kom alldeles nyss på, jag skäms att skriva det men jag har inte renskrivit anteckningarna från Lichmanclinicen Det är därför du inte fått dem, har inte glömt dig ;) Trädgårdsarbete är inte så dumt för tankeförmågan märker jag ..

4 kommentarer:

Ulrika sa...

Inte för att jag är Adrienn, men jag skulle också gärna ta del av anteckningar från Lichman-clinicen. Jag hade en ambition att hinna skriva på kvällen, men Mannos nya energi var så överväldigande att jag inte hade en tanke kvar om aftonen.

Elisabeth sa...

Det bästa vore kanske om jag fick ändan ur, renskrev dem och la dem här.. det är inget märkvärdigt, hade fullt sjå att hinna skriva något men det kan ju väcka minnen av vad han sa.

Ulrika sa...

JA! Det skulle vara väldigt bra. Det är säkert dessutom alldeles utomordetnligt märkvärdiga anteckningar, även om du inte vill kännas vid det, så är du ju märkvärdigt klok i frågorna under kursen, så det skulle vara tusan om anteckningarna var omärkvärdiga.

Helt egoistiskt tänker jag att det skulle ju vara bra för mig, och intressant för det kanske kan vara så att nåon kommentera till någon reflektion som jag aldrig kommit till på egen hand.

Så jag ser fram mot när ändan är ur vagnen:)

Blenda Elby sa...

Tycker också helt egoistiskt att det skulle vara jättebra! Nu har jag iallafall köpt en bok att skriva sånt i, sist skrev jag på en pizzakartong, kanske mest för att verkligen tvinga mej till att införskaffa en skrivbok.