tisdag, juli 07, 2009








Hoppsan var tog den här dagen vägen!
Var i alla fall ut och tränade en stund nu i kväll. Vi har lite läskigt väder faktiskt, tryckande, vått och mängder av knott. Man ska väl vara positiv men fåglarna har häckat klart. Varför denna mängd?

Har lyckats göra en plan, en bana med olika saker som vi ska träna på. Det har gått strålande några gånger men idag hade vi den där berömda fjärde dagen som väl Hempfling talar om. Möjligen var det knotten som fick oss båda lite Rightbrain extroverta. Han exploderade några gånger men sammantaget var det väl okey.

Det mesta av mina landmärken består av tunnor ;) men det har tillkommit några kubbar att ställa koner på. Emellan dessa ska det ske lite sidvärts typ sluta, kommer inte ihåg vad det heter just nu ;). Det mesta från Zon 5 men hoppningen med långlina. Det med två tunnor ska han stanna över och sidepassa ut är det tänkt. Åtta i galopp med enkelt byte och väva i trav från zon 5 mellan konerna. Hoppa de stående och den enkla. Lite byte av riktning emellan.
Denna plan är på sikt förståss. Gäller att inte pressa honom. Idag var jag på gränsen.

Lillasyster var i vägen mest hela tiden och grannhästarna galopperade omkring och försökte springa ifrån knotten. Pust!

3 kommentarer:

Blenda Elby sa...

Fin bana!

jenny sa...

Vad nyfiken man blir!! Man skulle inte få komma och se någon dag? Therese är sugen på att diskutera lite med dig om hennes häst oxå!!

Elisabeth sa...

Det beror på vad man jämför med men för min föga extroverta personlighet är det bra gjort att få till den;)

Du är mycket välkommen Theres men jag kommer att vara utflugen en tid. Åker till Falkenberg imorgon. Lichman :)))
Sen blir det Stöde och kanske något annat men första veckan i augusti är jag stationär. Vi kan väl höras då ..