fredag, januari 01, 2010


Oh my.... var uppe till tre i natt innan alla djur var lugna och hemma. Rena kriget på två sidor om huset, många tusenlappar som gick upp i rök ;)

Hunden var ett vrak hela kvällen och hästarna skulle säkert behöva massage hela bunten. Rundcorallen är nersprungen men alla verkar välbehållna. Dorado var den som tog det lugnast, ponnyerna jagde upp sig och honom. Han sökte sig till mig så det var ett gott tecken.
Får hyra ett stall nästa nyår hos grannen om det ska fortsätta så här, skönt att det är över för denna gång. Ska bara trotsa snön och hämta Kari och Judith-Elisabeth några mil neråt kusten där de firat nyår.

7 kommentarer:

Ulrika sa...

Oj käre tid. Tur att det inte är nyår så ofta:)

Hoppas du får vila ut!

Maria sa...

Stackars djur!!!

Elisabeth sa...

Ja nu dröjer det ett år :) Alla djur mår bra idag i alla fall och själv kom jag hem från bilturen. Mer tur än skicklighet ;)

Unknown sa...

Förfärligt med alla smällare som sätter skräck i djuren.
Gott nytt år och det är så roligt att följa din välgjorda blogg!!!

Elisabeth sa...

God fortsättning Lotti, vi ses snart hoppas jag !

Ingela sa...

så tråkigt, våra brukar hålla sig rätt bra inne i stallet iaf. Läste tråkig kommentar på ST ang raketerna och hundar, är ju artikel om det varje år. Några skrev att så länge inte hundägarna respekterade att man inte vill ha skit och piss där människor går så tänkte inte de heller bry sig om att inte skjuta raketer. Det fick hundarna tåla om vi ska gå i piss. Kanske skulle svara att vi kan ju (faktiskt) välja om vi vill trampa i skiten eller inte ....? ;o)

Elisabeth sa...

Ja , det är klart att man vet väl inte riktigt hur de mår där instängda heller, rädda hästar vill ju röra på benen.. men mina nerver fick sig en knäck. Har ju haft lösddrift i många år och det har gått bra med smällare men Zapatera var väl en lite mer klok och erfaren häst med stark inverkan på de andra. Dorado har ju firat ett nyår hos mig men då var inte grannarna lika mycket på hugget och allt var lugnt ;)