måndag, november 16, 2009


Imorgon kommer PerOla och skor. Dorado har klarat några dagar utan en framsko, kanske mest för att regnet gjort all mark så mjuk. Ser inte att han har problem. Det får mig mer optimistisk inför att ev ta av skorna efter halksäsongen. Utrustad med bra boots kanske det inte blir en så besvärlig omställning.
Ser som sagt på Pete Rameys DVD serie. Sexton timmar ;) håller på med 4e DVDn. Hur spännande som helst, man är ju nörd ut i fingerspetsarna. Eller kanske inte, det sitter mer i huvudet, teoretiker ut i öronspetsarna ;)

Länk för andra nördar http://www.hoofrehab.com/

Smilla är nöjd att vara inne, ligger i stolen närmast husses skrivbord. Själv halvligger jag i en annan stol med halsduk runt halsen. Motar förkylningen så gott det går.

6 kommentarer:

Eva Östman sa...

Vilken fin Smillabild!

Eva Östman sa...

Kanske P-O kan bli din hovverkare i stället för din hovslagare?

Visst har han gått "lilla kursen"?

Eva Östman sa...

Hälsa och tacka för senast, förresten :-)

Elisabeth sa...

Ja nu är i alla fall Dorado skodd med hela baletten, snösulor och broddar. Skönt att det är klart. Fick en trevlig fikastund också, hur roligt som helst att lyssna på PerOlas berättelser. Kanske ett bokprojekt, du står för texten och och jag för bild och layout. Du har ju tid för intervjuer till sommaren :)

Eva Östman sa...

Fantastisk idé!!!

Anita sa...

Genomför den tjejer! PerOla är unik! Starka minnen hos mig är inkörningsveckan - och vinterkörningen på deras ställe i Ramvik. Vi nådde fyrspannskörning med unghästarna!!!