söndag, oktober 11, 2009


Tills nu tror jag att jag levt på inspirationen från David Lichmanclinicen i juli, väl använda pengar att gå den alltså. Känner att det börjar klinga av nu behöver ny inspiration. Hm undrar vad jag ska hitta på..

5 kommentarer:

Ingela sa...

Helt klart uppenbarar sig nya världar, den senaste veckan har jag varit med på både korsfästelse och några resor i underjorden :-0 hahahaha, med hjälp förstås av klienter ....

Det är svårt att bärga sig till nästa avsnitt. Litegrann samma känsla kanske som de som följer tv-såpor och blir fast i dem dag efter dag, vecka efter vecka. Jag längtar bara till nästa träff/klient/avsnitt för att höra och känna vad som hänt sen sist med allt och alla ....

Elisabeth sa...

Härlig känsla :)

Eva Östman sa...

Vilka urfina bilder, både igår och idag! Lillasyster ser ut att ha blivit vuxen. Ska du inte (låta)köra in dina två fina systrar? Du har ju kontakter, om du inte vill göra det själv...:-)

Elisabeth sa...

Ja jag har ju det , kontakter och snart kommer den lämpliga årstiden för sådana aktiviteter. Det är bara det att jag inte riktigt tror på att jag kommer att köra så mycket, vägar överallt du vet.. och då tvekar jag för att investera i allt som behövs ;)

Eva Östman sa...

Tänkte inte på det...