lördag, november 29, 2008

Sista delen , jag lovar ;) Faktiskt bra att se sig själv på film. Inte roligt men nyttigt om man vill att det förhoppningsvis ska bli bättre. Tycker att Dorado blivit lite mindre framtung och mycket mer lekfull och intresserad.Har ingen aning om travträningen a la Karen verkligen får honom mer lösgjord eller om det är något annat jag lär in men det lär visa sig med tiden. Säkert endorfinbildande med sänkt huvud i alla fall.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Va trevligt ni ser ut att ha tillsammans alla fyra.Mvh Maria

Anonym sa...

Jag vill gärna se fler filmer, så jag hoppas verkligen att du glömmer att du skrev att det här var den sista. Det är väldigt inspirerande och givande att se hur andra lyckas.
Det är spännadne att se hur du /ni arbetrar och jag vill gärna följa er utveckling.

U

Eva Östman sa...

Ni ser lätta och spänstiga ut båda två tycker jag!

Om någon från ridskolan ser det här blir ni säkert genast inbjudna som shownummer på Ridskolans dag - dags att börja tänka och på dramatisk musik, vackra kläder till dig och glittrande plymer till Guldgossen! :-) Sedan blir ni headhuntade till Globen...

Ponnierna är för söta - de dras mellan lusten att vara med och korta stunder där de verkar inse att deras uppgift är att vara intresserad publik! De kanske kan få lämpliga uppdrag i showen?

Elisabeth sa...

Wow lätta och spänstiga "You make my day" det är ju inte precis något som jag kopplat ihop med mig :)
Ha blogg är ju toppen idag =)
Det där med ridskolans dag har jag ju provat och det var bra övning i ödmjukhet den gången genrepet gått så strålande och på premiären höll Zapatera på att tränga in mig i väggen . Hon var livrädd för fotoblixtarna och inget fungerade. Hon var showig och vacker så det var okey ändå men det var lite sådär för självkänslan =)