lördag, november 01, 2008




Det blev en fin dag. Hästarna slöade i solskenet på förmiddagen. Rosa kom förbi en stund och jag försökte lite med bla framåt nedåt sökningen a la Karen Rohlf. Det är värdefullt med någon som tittar ibland. Själv kan man ju bara hålla reda på delar av vad man håller på med tycks det ;)

4 kommentarer:

Cina sa...

Hejsan - ser att du har hittat rätt på iPoden igen!
Och att du stoppat in mina toyboys också :-)
Du vet väl att du bara får låna dem?!!!

Anonym sa...

Hej,

skönt att läsa om någon mer som försöker med sina hästar.

Jag finns i Skåne och här är det vildsvin som får fart på hästarna =) när grannarnas hästar far iväg i sken är jag oerhört glad över mina förvirrade Parelliförsök som ändå har gett att min rara häst komunicerar även när det blir läskigt.

Jag följde länken till Karen Rohlf och tyckte att det verkade oerhört intressant. Kan du berätta mer?

/Ulrika

Anonym sa...

Toyboysen sjöng så vacker när jag var in på din blogg så jag kunde inte låta bli att låna dem. Tyvärr vill de visst inte sjunga längre på min blogg så de åker snart ut.

Elisabeth

Anonym sa...

Hej Ulrika!
Är det inte det ena så är det det andra men vildsvin har vi ännu inga här ;) och jag kan inte säga att jag ser fram emot att de kommer. Roligt att höra ifrån Skåne, det är så härligt att det finns folk runt om som håller på med detta.
Karen Rohlf är verkligen intressant. En kvinna som känner henne sen tidigare är intresserad av att ta henne till Sverige. Karen är uppbokad hela 2009 dock så vi har gott om tid att förbereda oss med Parellis grundträning :)
Jag har hennes bok och medföljande DVD. En njutning att se och läsa. Ligger ständigt på nattduksbordet även om jag inte kan omsätta särskilt mycket i praktiken ännu ;) Hon kommer vad jag vet till Europa i vår och du som bor i sydliga nejder har kanske möjlighet att vara fotfolk .. Antar att det står på hennes hemsida vart hon kommer.

Elisabeth