söndag, november 23, 2008

Merry Christmas from Bailey the Unknown Reindeer

Riktigt så här mycket snö har vi inte än.. Smilla längtar.

5 kommentarer:

Cina sa...

Underbart! Sån vinter vill jag alltid ha! Det känns som om det var länge sedan nu, till och med i fjällen regnar det och blir is på vintern :-(

Elisabeth sa...

Kanske i år blir det annat.. Förhoppningsfull, i natt kommer väl snöstorm har jag hört :) Kan bli en utmaning att ta sig till jobbet men jag har parkerat bilen i rätt riktning för att kunna plöja mig genom snön med fart och kraft.

Anonym sa...

Så mycket snö kommer det inte på hela decennier i Skåne :)

Verkligen något att tänka på i inlägget innan. Alltid önskar jag ju att det ska vara nr 1. Men så tjorvar schemat och livspusslet till sig och hästarna blir bort prioriterade. Så när jag väl har tid med dem igen börjar det med att jag får endast klia min Lilleman på rumpan. Först efter mycken smek och smicker, vänder han huvudet till mig. Inte kan jag tycke att han har fel, heller.

U

Elisabeth sa...

Ja nog kommer livet emellan periodvis. Jobb , familj , väder, hälsa och annat också . Ibland blir jag slö dessutom men jag försöker tänka att det här är inget jag måste prestera utan något jag vill ibland och ibland inte. Hästarna har ju varandra också som tur är :) Ett tag hade jag Zapatera ensam och då sprang jag ut till henne som en tätting. Inget som går i långa loppet. Försöker se Dorado mer som en "häst" och inte vara lika på när det gäller honom som jag var med Z. Det går skapligt tycker jag men alla skulle nog inte hålla med ;)

Eva Östman sa...

En sådan underbar energi i vovven - man blir lite avis...

Eva