onsdag, september 22, 2010




Mer spännande än så här är inte vårt hästliv just nu. Just nu förresten, 9-12 månader varnade Per vet för. Hoppas att det är som när Parelli säger "It never takes more than two days" för att man ska bli glad när det tar två timmar ;) Skön stund tyckte Dorado i alla fall och skön låt också tycker jag. Iron and Wine. Lite komplicerat att mocka bara, får passa på när han är hungrig nästa gång.

7 kommentarer:

Ingela sa...

hihi, lovely. Musik i all ära, men nog gillade jag det där krafsande ljudet av grepen! ungefär rogivande som när man hör hästar tugga ;o) Det HÖRDES riktigt hur skönt det kändes =D

Nypan sa...

Haha, det där måste jag prova på Lilleman.
Ser ut att vara en perfekt kligrej åt honom :-P

Kramen

jenny sa...

Håller alla tummar för att det inte tar så lång tid tills guldgossen är hel igen!!!

Semlan sa...

Gud va lång ham blev :) Mysigt att mocka skit ;)

Elisabeth sa...

Tack för hållna tummar :) Ja nog är det rätt mysigt att mocka det kan man glömma ibland och mysigt att klia en häst också förstås.

Frida sa...

Härlig klistund!

Håller också tummarna och hoppas att det går fortare.
Om Marksman sa de 3-4-6 månader till ett år, lite luddigt men får se. Det känns lite avlägset länge tycker jag... Men tiden går ju rätt fort.

Elisabeth sa...

Okey så osäkert. Hur ska man egentligen veta när man törs börja göra något, promenera och så. Känner mig väldigt okunnig på området. Har egentligen aldrig råkat ut för något liknande trots att jag haft häst så länge. Vad gav de för diagnos på Marksman? Måste han också vara i stillhet? Du har rätt att tiden går rätt fort fast ibland inte. Tycker att det gått en evighet sedan D gjorde illa sig ;) Till sommaren tycker man väl att det gått fort i alla fall. Värst är att han ska vara stilla, hade han kunnat gått i stora hagen tror jag att det vore mer okey. Att inte kunna träna vänjer man sig vid men tycker synd om honom som ska ha så tråkigt.