fredag, september 03, 2010



Guldgossen är halt:( Vänster fram bedömer jag det som. Ser inte något i skritten men ganska mycket i trav. Kan inte se eller känna något själv men som tur i oturen ska Ingela komma på söndag. Tills dess får han vara ifred. Såg honom härja i hagen senast igår kväll. Håller tre fingrar att det är lindrigt och uppskattar om fler gör det. Orooolig...


Bilden Yvonne Odsberg. Kanske har jag använt den förut, mitt minne är bra men kort.

11 kommentarer:

Blenda Elby sa...

håller fingrarna!

Elisabeth sa...

Tack!!

Maria sa...

Nä, vad tråkigt, han oxå... Novis har ju oxå gått och blivit halt. Jag håller tummarna att det går till sig.

Han ser sååå läcker ut!!!

Marion Princic sa...

krya pa dig guldpojken och ta det lugnt i hagen!

Nypan sa...

Jag håller 3 jag me..

Kramar

Maria och Håkan sa...

Det är säkert ingen fara, men jag förstår din oro. Tänker på er och håller alla tummar jag har!
Kram!
Maria

Katarina sa...

Det kanske är något som går - min lilla bebis (visserligen 1½ år gammal hingst nu men det har han inte förstått) kom linkandes i morse... Lite varm och svullen vänster fram :-/ Men vi är ju halta vi med med jämna mellanrum så det skall säkert gå bra!
/Katarina i Allsta

annica sa...

Håller tummar och tassar!

Ulrika sa...

Håller så många fingrar det går och beamar upp det jag kan till er.

Läser ikapp på bloggarna nu. Tänkte på det du skrev om att Pat höjer handen innan han gör något. Dels tror jag att han rekomenderar det i de gamla VHSerna dels så är det någon av Dorrence bröderna som menar (som jag har förstått det och kortfattat beskriver det här) den där handhöjar-rörelsen kan fungera som samlande i den bemärkelsen att man flyttar vikten till bakbenen. På så sätt hjälper man hästen att börja ändra riktning/rörelse, fram blir lätt och fritt. Som en halvhalvt, eller som ett upplyftande/uppresande tygeltag, som man i vanliga ridnignen kan ta på innertygel med stöd kvar på ytter, om jag nu minns rätt. Tror att Lichman visade det på kvällen på det fina stoet som jag inte minns namnet på (just nu) och som inte ville gå i sin fjärde gångart. Det uppresande tygeltaget var det som han visade och hans dotter gjorde när hon red på stoet som både Manno och jag gillade.

=)

Elisabeth sa...

Tack alla! Idag tänker jag inte kolla honom alls. väntar tills Ingela varit här.

Kände faktiskt att det hände när jag red, att tyngdpunkten flyttades. Det betyder att man ska fortsätta höja handen så länge även när man rider bara med stick då. Annars lär jag väl glömma tyngdpunktsförflyttningen. Roligt med de små detaljerna när man har en häst som tillåter att man hinner tänka. I alla fall ibland.

uh sa...

Håller tummarna! Är säkert bara nån liten hovböld låter så i alla fall peppar, peppar :-))) Ha det bra!