lördag, december 05, 2009


" There is never a problem, it is a puzzle."

Pat Parelli


På FB har folk skrivit om vilka Parelliuttryck de gillar. Hittade den här, så bra! Lämplig nu när jag kanske ska börja lite mer aktivt med Liberty. Tror vårt puzzel handlar om förtroende till största delen. "Don´t blame the horse" passar också ;)



Jag har i alla fall en smal ponny fortfarande. Spåren efter hennes Lindbergavistelse håller i sig. Tacka halmen för det..

6 kommentarer:

Marion Princic sa...

Vilken fin bild Elisabeth! Du nämnde Ove Lind i en av dina sista bloggen. Min lilla häst är ocksa barfotverkad enligt Ove Lind modellen. Jag försökte leta efter information om honom men hittade inte sa mycket. Kan man jämföra Lind methoden med Natural Balance? Natural Balance är väl det manga Parelli studenter använder...
mvh Marion & Milva

Elisabeth sa...

Törs inte riktigt säga det men Natural Balance kommer ur samma ursprung vad jag förstår.Har vänner som får skott enligt den metoden och är mycket nöjda. Min hovslagare har också gått en kortare kurs i detta och tycker det verkar vettigt. Dock vill han inte ge sig på det enär han tycker sig inte kunna tillräckligt.
Pete Ramey är den jag litar mest på just nu när det gäller barfota. Har snart sett tom DVD 7 i hans material "Under the Horse" fantastiskt bra. Rekommenderas varmt. Själv verkar jag inte mycket själv just nu men är något av ett kontrollfreak när det gäller hästarna. Vill veta själv ;)
Pete Ramey har en hel del på nätet också.

maria sa...

Grattis!!! men inte oväntat att du skulle klara det så bra du är ju så duktig .

Kram

jenny sa...

Ja jag kommer till torrsjö :)

Elisabeth sa...

Roligt ! Vi ses.

Tack Maria, jag säger detsamma om dig :)

Marion Princic sa...

oh tack Elisabeth! Jag ska kolla up hans filmer och beställa dem. Är ocksa sadan som helst vill veta allting själv för att vara säkert!