lördag, februari 23, 2008


Som ni märker har jag knappast något eget att komma med. Det mesta ligger på is både bildligt och bokstavligt som Anna och Tulo skrev. Skickar runt folk på nätet istället.
Trollmor och hennes man var just här och levererade en dunderkur från Dalpraktiken. Holistics Supervitalis 193 näringsämnen. Det ska väl sätta fart på tanten. Mig alltså, hästarna får Biopromin. Ska rapportera om en signifikant skillnad uppträder så kan andra orkeslösa ta efter.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det här är en dunderkur. Tror jag! =) Den provade jag i somras o höstas, och jag sprang som bara den! ;o) Tillsammans med lite andra holistics produkter också, bl a ett pulver med allt möjligt nyttigt från skogen, blåbär, lakrits, kanel mm. Den heter Holistics Power Meal. Eftersom jag inte gillar vanlig mjölk blandar jag en skopa pulver i rismjölk och det är hur gott som helst. Inget socker i of course. Och så blandade jag även i en matsked av den här vitamin mineraljuicen alltså. och lite Holistics protein pulver (jag är så dålig på att äta kött) Och efter det tyckte jag att jag märkte markant skillnad i bla återhämtningen efter ett löplopp. Istället för att ta en vecka för musklerna att vara möra och hämta igen sig så var jag fit for fight och SUGEN på att springa intensivt igen efter bara ett par dagar. Det var nästan mystiskt så jag undrade om jag var dopad ....? Kan vara proteinet också som gav mig en kick där, efter att ha gått på låg protein kost normalt...