söndag, juli 10, 2011


Känner mig rätt grinig och negativ faktiskt. Borde inte det så klart men jag försökte träna häst och överfölls av stora moln av knott.. hade väntat ut de hundratals blinningar som vistas här på dagarna ;)
Gick in och tittade på andra som verkar ha kul med sina hästar. Tittade sen in på en av Ulrikornas blogg och såg deras utrustning.  De har "true grit" till skillnad mot mig . Nu fick jag ännu mer dåligt samvete. Skärper mig nu omedelbart.

5 kommentarer:

Eva Östman sa...

Härlig illustration till eländet, som dock ändå är världsligt, ju ;-)

Elisabeth sa...

Ja det har du rätt i både det ena och det andra ;)

annica sa...

Elände! Vilken tur att det är en ny dag i morgon :) Och vilken fantastisk tur vi har som får ha dessa fyrbenta vänner i våra liv och därmed allt annat skoj som följer med! Det är ju detta som gör att man står ut med knott och J-lskap ;)

Kitty sa...

Det är vidrigt med smådjuren. Var upp till Huljen i lördags, sprayade på leden så den ska synas. Fjordor lade sig i vattnet o njöt, försökte rulla sig men tyckte inte om när huvet dränktes under vattnet ändå gjorde han ytterligare ett försök. Allt för att slippa bromsen. Har aldrig varit med om så många. Man ska ju inte längta till hösten.....!?!

Elisabeth sa...

Nej det är definitivt ett rekord i år ;(