fredag, april 16, 2010


Tacksam , tacksam , tacksam för att våren kommer !!! Nu kan till och med fåren hänga på i snön som inte är så djup längre.

Läste idag om att Magnesium och Bor hjälper till att hålla våra vänner friska när gräset kommer. Magnesium finns i Dolomitkalken så mycket vet jag men Bor. Finns det något preparat i Sverige avsett för detta . Någon som vet så jag slipper leta ;) Vad ger ni andra om ni gör det? Själv kör jag med örterna från Ursonne fortfarande. Har en påse Hestamix från Hippolyt men den har jag inte öppnat ännu. Tänk om någon kunde säga gör så här och jag skulle lite på dem och släppa tankarna på detta sedan ;)

6 kommentarer:

Marion Princic sa...

vad ær bor? har aldrig hørt det før. jag kør med ørter från dodson och horrel. kanske man skulle kolla up ursonne. det med magnesium var intressant. hær har vi ju redan lite græss ute. måste bara passar mig nu så milva blir inte så fett igen.

jenny sa...

Vi ger våra Biopromin och det innehåller magnesium och bor!
http://www.ameproducts.se/biopromin_ame_hast.htm

Frida sa...

Jag ger också Biopromin till bubbas! Märker skillnad de gånger det varit slut och han haft ett kortare uppehåll. Men nu boostar vi på med Bioprominet och fortsätter hela sommaren.

Elisabeth sa...

Tack! Det gav jag Zapatera och det tror jag är bra. Ska komplettera med det, brukar finnas på travbutiken på Bergsåker.

Marion Princic sa...

oj det är nog dags att göra lite research här. har aldrig hörts talas om biopromin och det med magnesium var ocksa nytt för mig. ju, jag visste att det hjälpa för nervösa hästar men inte mer.
*ga och kolla*

uh sa...

Det är dina hästar du kan och måste lita på. Ingen människa, hur duktig han än är, kan säga vad som är rätt.
Naturen vet bäst och därför försöker jag alltid att efterlikna naturen så mycket som möjligt, om det nu gäller häst, hund, katt mm, problemet är bara att människan redan har förstört så mycket av naturen genom att "veta bättre"....