onsdag, april 14, 201023 sekunder (allt kortare träningar, praktiskt ;)

Nästan otroligt lätt att lära in nya saker när hästen är Leftbrain och man har ABC. Lära in och lära in, när det gäller sådana här saker verkar det som att jag mest sticker handen i godisfickan och ber honom. Förstår han bara vad jag menar så gör han det :) Har inte försökt åt höger än, det kan vara lite känsligare.
Tänk om det kunde fungera i ridningen sen också, då skulle vi kunna ha riktigt roligt. Den som lever får se.För blomstersektionen: Kamelian blommar, har väntat flera år på det. Knopparna brukar falla men nu lyckades det :)

8 kommentarer:

Marion Princic sa...

bra med korta træningar :)
det tycker milva och jag ocksa om.

Rosa sa...

Han som var så ljudkänslig och tål detta nu :)

Nypan sa...

Oh, så vackert både film och blomma.
Snacka om skillnad på Guldpojken, jättecooooooool!

Jennys och Ebbas Parelliresa sa...

Hm..bra idé att slänga in lite kortare moment ibland med! Förmdoligen slänger jag in såna små inslag med dagligen fast jag inte ens märker av dem. Ja inte då sånt här fint trick med att lägga ner tunnorna då. Jag tycker att ni är jätteduktiga med det här tunntrixet!! Borde du skicka in till April Parellitube tycker jag! Kanske har du redan sänt in en film? Nu kan man ju få en Celebration DVD också när man sänder in en film. Trevligt!

Elisabeth sa...

Jag hade glömt att han var ljudkänslig Rosa, du har bättre minne än mig:)
När jag har ont om tid för hästträning håller jag mig på gott humör om jag hittar på någon liten "grej" att försöka med.
Den här har jag "stulit" av Steve Miller på Facebook, han har fått den av Lichman som jag fattar det. Kanske har han skickat den till högkvarteret :)

Ulrika sa...

Snyggt
=D

Anita sa...

Kamelian - blommornas blomma - jag har två och en har sex blommor och massor med knoppar just nu. Underbart komplement till de vackra fyrfotingarna vi har. :)

Elisabeth sa...

Det är tack vare dig Anita som jag har en Kamelia :) En knopp till finns det, hoppas på en blomma där också..