söndag, april 18, 2010När jag kom ut på morgonen hade Dorado lyckats få av sig täcket och såg ut som en uppburrad talgoxe. Stormat hela natten och vattnet var fruset för B hade dragit ut en sladd. Sol nu tack och lov så kanske går det att avsluta mockningen i lösdriften. Gör så att jag slänger fram det blöta som får ligga på tork en stund så att det blir lättare att köra.

Baksektionen :)

Dalängarna heter stället där jag köpte bakkorgarna. Hade fått en fråga men glömt det. Ser ut att var ett ställe att besöka för den som är i Skåne. De föder upp Linderödssvin och Gotlandsfår samt har bageri med butik.
Det är mycket roligare att baka bröd med dessa korgar. Bakar ändå inte så mycket när vi är själva här, tycker inte att vi ska äta så mycket bröd ;)

Tråkig bild, hade ju kunnat lägga dit en handduk i färg åtminstone. Glömde att skära i brödet innan gräddningen, då blir det ännu finare.

6 kommentarer:

Nypan sa...

Mums, ser jättegott ut (som vanligt när du bakar :-D )
Ses på torsdag om inte tidigare.

Kramar

Elisabeth sa...

Ja det ser jag fram emot :)

Marion Princic sa...

det var mig som fragade ;). ska kolla up stället när jag har tid nagongang...

Kitty sa...

Bakfront. Har just en egen surdeg "på gång" hoppas bara den funkar ikväll. Den blir nog inte fotad på facebook men kanske på annat sätt.
Hästfront. Årets första ridtur med riktig vårkänsla. Fikarast i skogsglänta med sol utan vind, varmt o skönt. Blåsippeplockning på väg hem som nu står på köksbänk. Ikväll en hyllningsfilm till New York på Draken. Totalt sett bra innehåll på söndag.
Ses på torsdag

Elisabeth sa...

Låter som en perfekt söndag :)

Levada sa...

Tråkig bild????? näru det fomligen forsar av tandvatten, blir såå sugen. Tänk o toppa det fina brödet med en stark västerbotten-HUVA va synd att det finns så mycket gott.