tisdag, mars 17, 2009


Nu tinar det här. Ser lite lagom smutsigt ut framför stallet och inne i lösdriften med för den delen. Köpte torv idag, ska försöka tömma på fuktigt smutsigt spån och börja om. Väldigt tidigt för det brukar jag inte behöva bry mig om förrän i maj men någon ;) kissar mycket inne..

Dorado har trampat sig idag med en brodd. Ser ut så där. La ett litet bandage som skydd och så får vi se i morgon. Han var inte halt i alla fall men det är svårt att se hur djupt det är. Håller tre fingrar.

Lyckades hålla traven i vändning rätt igenom i båda varven. Har tagit ett tag att komma dit, tror att han har blivit lite osäker när jag vaknat till därinne i cirkeln och bett honom komma igenom. Har inte tagit det så allvarligt utan låtit honom gå ner i skritt så länge men nu verkade det läge. Lät honom öka traven lite innan vändningen och plötsligt satt det där :)))

3 kommentarer:

Ulrika sa...

Det är härligt när det vänder, som i det här fallet med trav =)

Hoppas att det inte är farligt med broddtrampet.

Elisabeth sa...

Ja det är härligt och intressant :) Är lite orolig vet ju inte mycket om Dorados läkkött ännu. Zapatera läkte sina sår mirakulöst fort medans ett halvblod jag hade lyckades få elefantben för minsta skråma ;)

Blenda Elby sa...

Även fåren ser parellitränade ut ;)