måndag, april 11, 2011



Hela tomten ser ut som en byggarbetsplats fylld med lera och skräp. Ridplanen full av gödsel och vatten. Kan inte minnas nåt liknande möjligen då vi byggde huset och det är länge sedan. Det tinar snabbt så snart kan vi förbättra situationen, börja samla ihop trasigt tegel och annat som snön krossat och fara till tippen ;)

Promenad nummer två i dag, han uppförde sig utmärkt idag också. Det enda som fick honom ur balans var en joggare med solglasögon som inte bytte sida utan for upp i baken på honom. En del är orädda, joggare alltså.
Kände mig lite otacksam för redan denna andra promenad började jag känna mig less på omgivningarna. Inte helt bra, åtta veckor är en lång tid.. Ibland kommer min Leftbrain extroverta sida i vägen. Får meditera på saken ;)

3 kommentarer:

uh sa...

Synd att inte skräpet tinar bort också ;-)) Mycket som har gått sönder här också, det får bli nån städningshelg framöver...
Vilken tur han hade, joggaren, fast egentligen är det synd att Dorado var snäll, annars skulle joggaren har lärt sig det där ;-)))

Elisabeth sa...

Mmm frågan är vilket rykte man fått på byn bara ;)

Kerstin sa...

Men vovven såg ut att ha väldigt mysigt iaf. :)
Tack för alla inspirerande filmer.