söndag, februari 13, 2011

Mattia Basso Parelli Freestyle l3- Passed



Det här ser så behagligt avslappnat ut, precis så där vill jag rida Dorado till sommaren :) Bara det att det är sommar på bilderna gör den sevärd..

4 kommentarer:

Eva Östman sa...

Verkligen jättefint! Och en sådan liten behändig häst!

Ingela sa...

=) äggula e gott ;o)

Jag brukade äta fler också eftersom det blir mindre kvar av ägget, (för att mätta bättre) tror jag gjorde 3-4 st i en omelett och glufsade i mig allt. Tror också att om man ibland får matsmältningsbesvär efter att ha ätit ägg, om det blir mycket, så blir det mindre med bara äggulan. Dvs att normalt brukar man märka av om man äter 3-4 ägg kanske? ;o) men 3-4 äggulor märks inget alls, tycker jag =) Men det räcker ju med 2 också.

När jag gör omelett så vispar jag ihop äggen med cocosmjölk, så blir det ännu lättare att smälta än med mjölk eller grädde, men det har jag nämnt förut att jag byter ut mejeri till cocosmjölk i matlagningen ;o)

Så håller sig också huden fin =D äter jag mjölk så får jag nån finne här och där efter 3-4 dagar. På sommaren när jag ändå vill ha en glass ibland, så räknar jag med att det kommer en hudreaktion på det, men det kan man ta ibland !

Ingela sa...

Oj, vad spännande , lyssnar på sivia gold, måste ta och skriva ner hennes intervju på papper... =)))

De 3 R:n

Release
Reprogramme
Redevelop

var ju verkligen bra

Elisabeth sa...

Roligt att du tycker att det spännande med Sivia. Vore ju mycket trevligt om du skrev på bloggen, jag har egentligen lättare att läsa än att lyssna många gånger så det vore onekligen bra för mig. Maila henne så kanske du får reda på mer :)
Jag ska ta till mig att använda kokosmjölk mera, det är ju både gott och nyttigt. Tack för påminnelsen!