fredag, februari 11, 2011


I efterhand kan man se att jag tog rätt beslut att inte ge mig iväg på Parellimötet. Det här är vår gångväg ut från gården. Ser likadant ut mot stallet också, jag fick krypa dit ;)

6 kommentarer:

Eva Östman sa...

Ofattbart mycket snö!
Vi har också fått mycket nysnö igår, men innan dess hade ju mycket smält/sjunkit ihop till is och skare så vi är i stort sett tillbaka på det tidigare perfekta snöläget, ialla fall så snart de plogat klart. Det var äventyrligt att köra hem från jobbet igår kväll, men så snart jag svängde in på grusvägen till gården var det perfekt plogat, som vanligt!

Tur för dig att det är fredag - nu har ni några dagar att betrakta det lilla livet och skotta gångar:-)

Marion Princic sa...

vi har ingen snö kvar här i Helsingborg och jag måste erkänna att jag är faktiskt riktigt avundsjuk på er. jag vill också ha snö...massor av snö....det måste vara mitt österrikiskt blod antar jag. hoppas dorado´s sår var ingenting alvarligt? skickar massor av pussar till systrarna....

Elisabeth sa...

Ja det var tur att jag inte skulle iväg i morse, hade inte haft en chans. Dorados ben är svullet men inget alarmerande. Det är lite svårt att se hur han rör sig i all snö men jag tror att han är okey.
Lite avundsjuk på maskinparken på Salsta men glad för din skull :)

Ulrika sa...

Så mycket snö! Perfekt tillfälle att öva på att gilla läget, kanske. Här är det nu regn och snö som blåser runt. Inget att skotta än, i alla fall. Men gräset som spirade får nog pausa ett tag.

Kitty sa...

Elisabeth, ring Anita o be henne om en beskrivning av hennes hemresa. Var glad att du inte kom, fast det hade varit roligt. Bra film om långa tyglar i lugn o ro medan snön o blåsten ven! Var får vissa sin inneboende kraft ifrån?? Vi ses snart på ny tantträff! I väntan på det kan vi glädjas åt det egyptiska folket!!!

Elisabeth sa...

Den mannen mår man bra av att titta på..Du har en hel del av den där inneboende kraften själv du, det är därför man mår bra av att träffa dig också :)
Kan tänka mig att det var en tuff hemfärd för Anita, hon är lite vildare än mig hon som ger sig ut i sådant väder. Håller tre fingrar för Egypten.