söndag, september 28, 2008




Rena bildbomben idag :) Hästräning, Rosa och Pigalle alias Proppen. En av Anitas hästar.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är hon vacker min Propp!!! född på Grönängen för 21 år sedan, e Jasper 550, u. Minon 14433, e Alpen Fürst 517. Mamma Minon köpte jag som föl, sex månader gammal. Hon fick avelsdiplom som treåring, 1982 och Proppen är hennes tredje föl.

Anita

Anonym sa...

Visst är hon vacker min Propp!!! född på Grönängen för 21 år sedan, e Jasper 550, u. Minon 14433, e Alpen Fürst 517. Mamma Minon köpte jag som föl, sex månader gammal. Hon fick avelsdiplom som treåring 1982 och Proppen är hennes tredje föl.

Anita

Anonym sa...

Hej Anita!

Så roligt att se din Jasperhäst! Måste kännas roligt att få hem den igen? Man blir nostalgisk och minns åttiotalet i Bergeforsen...

Hälsningar!
Eva i E-tuna

Anonym sa...

Hej Eva,

Ja det var mycket som hände på 80-talet. Vi fick fem föl efter Minon, två efter Herkules, två efter Jasper och den siste, Emil, som kommit hem igen, efter Magini. Nu finns förutom Proppen och Emil ett sto efter Herkules - Moulin Rouge, 23 år och Viktor efter Jasper, 20 år. Jasper stod hos Per-Ola i Bergeforsen två betäckningssäsonger och det var en stor händelse att en Flyingehingst stod så långt norrut för tjänstgöring. Då var det mest vanligt med naturliga betäckningar. Det var det också med Herkules medan Emil blev ett bland de första lyckade seminresultaten.
Anita