måndag, oktober 31, 2011


Jag använder sällan täcke på Dorado nu för tiden eftersom jag hoppas att lite kyla ska sluka en och annan kalori. Kalla regniga dagar kan det ändå hända att jag tar fram ett. Tycker nog att han ser lite lidande ut på bilden..

För mitt minne så har jag hämtat 15 spånbalar och bäddat nytt till gänget. Att köpa ett sandlass har varit rätt ekonomiskt, förutom att det varit skönt att rulla sig i så har åtminstone flickorna kissat där en hel del och sparat på spånet. Nu verkar de ha flyttat in , det såg så ut i sörjan..

Dorado gjorde mig lycklig och full av energi i kväll. Jag tänkte först inte göra något eftersom det var nästan mörkt men ångrade mig och bad dem alla tre röra sig en stund. Dorado sprang fram till närmsta tunna i stället och plötsligt började han erbjuda öppna i både skritt, trav och galopp för att få de goda äppelbitarna. Helt otroligt kändes det för vi har tränat Liberty så lite, jag är för lat för att dela av planen och få lagom stort område. Nu var det ju hans val och jag tror nog inte jag kunnat be om nåt annat just då men han är så smart tycker jag :) och vi hade tränat det han gjorde på lina så det satt tydligen ..7 dagar 5 dagar osv..  Underbar underbar underbar är han!

4 kommentarer:

Rosa sa...

Vad häftigt att han erbjuder dig detta. Ligger nog mycket i att träna flera dagar i följd plus att ha en motiverad häst, som du nu har tagit fram hos honom.

Blenda Elby sa...

Häftigt!

Marion Princic sa...

smarta hæstar vi har :)))

Elisabeth sa...

Ja vilken lycka det är med dessa hästar för det mesta :)