torsdag, oktober 06, 2011


Åren går , på bilden har jag den hästväst som nu är ljusgrön och håret på mig är det inte mycket kvar av. Bilden dök upp på FB, det händer oväntade saker där ibland. Söta elever som man hoppas att det gått bra för här i världen. Tidigt 90-tal kanske..

Alldeles för regnigt och mörkt för att jag ska träna häst i kväll. Sitter med täckbyxor på och gruvar mig för att gå ut och kvällsfodra. Ett två tre på det tredje ska det ske..

5 kommentarer:

Ingela sa...

Roligt! Hade också en sån fast omvänd upplevelse i måndags, "deja vue" men ändå inte, när vi varit ute och ridit hästarna och kom gåendes upp mot stora vägen, kom en fröken med ett gäng småttingar, kanske förstaklassare? nåja, det roliga i det hela var att denna fröken var också min fröken i 1a klass en gång i tiden. Hon hade massor av ungar och jag hade oss hästekipage att hålla reda på, men mest för hennes del så stannade jag inte. Men hade gärna velat säga att jag "känner" henne och hade henne som fröken i ettan. Ganska lustigt. Men då var det ju i Stöde för 302 år sen? Men nu är vi i Tunbyn. Ibland följs vissa vägar åt.... ;o)

Anonym sa...

oj, det var den grövsta felskrivningen på länge... 302 år sen. 32

Elisabeth sa...

Roligt! Var det Karin? I så fall har du och mina flickor haft samma "fröken" :)

Ingela sa...

Yes, Sandin hette hon på den tiden. Har väl hört vad hon heter som gift, kanske känner igen det när jag hör det ;o)

Grabben hennes var/är ju en hejare till häst ;o) Kanske i nån av dina flickors ålder? han red på Näset när jag red där som "vuxen", fast han var ju tanig lillpojk då. Han VET jag vad han heter, men det fastnar ändå inte =)

Elisabeth sa...

Det var hon och hennes pojke red det minns jag. Undrar om han fortsatt? Var det du som lagt böcker i lådan? till Rosa I presume :)