onsdag, september 02, 2009



Mera träning, Lillasyster drar upp magen och sidewaysar över. Lite ponnytemperament i våra stora hästar kanske skulle vara bra.
Dorado och jag har lekt lite löst(libety) i skymningen. Point to point och hopp över tunnor. Var helt slut efter jobbet men fick en energikick på en gång.

Pistolen jag köpte i somras har kommit till användning. Smillas skotträdsla tränas bort med kyckling och Rosa :) Ser lovande ut.

8 kommentarer:

Ida sa...

Ett tips i skotträningen, skjut första skottet närmast och öka sedan avståndet, då blir det lättare och lättare för hunden..

Elisabeth sa...

Tack!! :)

Anonym sa...

Jag får erkänna att det verkar så roligt att träna med en kompis, som Rosa och du, att jag sitter här och avundas lite i min isolering.
/U

Blenda Elby sa...

Underbar min på Lillasyster på översta bilden!

(kommer osökt att tänka på den där historien jag hört nånstans om killen som skulle skott-träna sin hund och lyckades få den rädd för korv) Vart har jag hört den?

Kyckling och Rosa är nog en bättre kombination =D

ingela sa...

OJ, är det riktigt vilda västern där borta nu alltså :-o hoho

Vilken TUR att tunnan får PLATS under magen haha ;O)

Ulrika sa...

Jag ringde går och pratade med er svarare, om du behöver nå mig i dag på eftermiddagen så är jag utanför karantän för första gången, så då är nog mobilen bäst att prova också:
0706053316

Elisabeth sa...

Gratulerar till att du är friad, hoppas att du har tid att fortsätta skriva i alla fall. Mycket intressanta saker förra veckan.
Vi Parellipantrar pratade nog för mycket i alla fall, hörde inte telefonen ;) ringer dig på mobilen..

Elisabeth sa...

Apropå korven så lyckades vi nästan med att göra samma sak med kyckling ;)