torsdag, september 10, 2009



Kommentarerna till förra inlägget vimlade av Smileys och engelska ord så jag känner klart stödet :)

Att servera hö mitt i "Klöverlövet" är ett försök att göra mittpunkten extra attraktiv. Alla sätt är bra utom de dåliga brukade alltid min pappa säga, har åldern inne för att börja så själv nu.

Den finaste september jag kan minnas, bara njuter. Blommorna i bakgrunden är de jag fick av Anita. Har aldrig haft så stora plantor.

3 kommentarer:

Blenda Elby sa...

Har börjat fundera med på och om sweetspots. Snacka om att det är svårt, för mej alltså... stå still i ett hörn och ha det bra? Kanske ska lägga dit några kuddar så kanske... eller en dator med internetuppkoppling!

Jenny sa...

Tittade just på dina två senaste filmer och tycker att det ser helt fantastiskt ut! Ni har kommit långt!

Elisabeth sa...

Tvättningen av mobilen ;) gav ju mig tillfälle att köpa mig en ny och det har hjälpt mig med mina " Sweetspots",lyssnar på radio och byter kanaler hej vilt en stund. Alla tunnor som dräller hjälper också till. Jag sitter så fort det går. Det här gör jag när han är Leftbrain och oftast är han det i markarbetet nu.
Tack Jenny, jag visade upp lite av det vi kan men än så länge har vi massor med "hål" också :) Ridningen är ett enda stort hål men just nu har jag gott hopp :)