torsdag, oktober 09, 2008


Såg i Evas blogg att hon fått hem havrehalm, det vill jag också ha och några plasttunnor också. Köper om ni har att sälja ...

Ek från Stöde. Behåller bladen länge. Bakom står en Lönn från Salsta.

2 kommentarer:

Anonym sa...

undrade just vad man ska göra med havre/havrehalm (färsk;o) Fick tre IKEA kassar, inga jättemängder såklart, men har legat på min balkong och nog blivit möglig nu. Det var ju grönt så jag ville ju inte testa nåt med dem så, och den här tiden på året är det inte lätt att få nåt att torka, ens om man hade ett stort garage att strö ut det på?. Lite svårt att ta reda på havren också och fixa det separat. koka eller så. Ja, man är ju en gröngöling ;o)

Fick dock bra tips om att ge nypon. Det var spännande att se vad hästarna skulle tycka, och de är helgalna i dem! Bra tips, gratis godis i skogen eller här och var kan man ju hitta buskar, om man vet att man ska titta efter dem =) Jag plockade längs hela sidsjöbäcken, och så finnsdet utanför min egen gräsmatta, man är blind hihihi.
Nåväl , de är ju supernyttiga och massor av bra c-vitamin. Har testat ca 6-7 hästar och bara en har tvärnobbat.

Anonym sa...

Tack för tipset , ska plocka lite och kolla om mina gillar det. Ska ändå ut och hugga lite asp så jag hoppas hitta nypon också.