torsdag, december 05, 2013
Nu är Bruce the terrier vår och nästa lördag kommer han till Stockholm. Vi ska hämta honom där och dessutom en liten terrier till som heter Felix. Felix ska vidare mot Umeå så småningom men han blir vårt ansvar först. Två nya hundar men jag hoppas att de har lärt känna varandra under resan och känner sig lite tryggare av att få följas åt. De kommer på lördag kväll nästa vecka så det blir till att hitta ett lämpligt ställe att sova över med dem, kanske i Uppsalatrakten. Vill inte gärna åka bil i mörkret och vara som en trasa nästa dag för jag misstänker att det kan ta en stund innan vi är på väg också . Håller tre fingrar för att vädret ska vara lämpligt.

6 kommentarer:

Blenda Elby sa...

Finns en helt ledig liten lägenhet i Valbo nästa helg om så önskas.

Marion Princic sa...

oh så roligt! det kommer bli så spännande att se bilder på den lilla krabbaten :)))

Elisabeth sa...

Är det din Anna? Låter som en strålande möjlighet för oss :) Lagom avstånd från Arlanda som jag tror är mötesplatsen även om de inte kommer med flyg. Säger tacksamt ja! Vi kanske kan höras med på meddelande på Facebook.. eller mail undrar om jag har din..

Ulrika sa...

Så roligt och spännande!

uh sa...

Så kul! Varifrån kommer han?

annica sa...

Vad härligt att ni blir med hund igen! Kunde inte låta bli att gå in på hundar utan hems hemsida och tjuvkika lite :) han kommer att få ett bra liv hos er! Själv föll jag (såklart) för en liten tibbekorsning... men livet tillåter inte fler hundar just nu.