fredag, december 27, 2013

För mitt minne så skoddes Dorado i morse. Fredrik hovslagare kallade honom för överlevare och det är rätt uppfattat. Han läser hästen och gör allt rätt. Nära, nära under ytan finns den vilda hästen som tror att mycket är livshotande.. Han tränas inte så mycket nu och det märks men vår relation är så pass att vi kan hantera situationen om jag tar tid på mig. Det gör jag för allas bästa ;)

Det kom lite, lite snö så det ser vitt ut på ytan nu. Hoppas på lagom kyla!

Bruce var ensam en stund i dag och det gick fint :))) Han är bra den hunden. Tror att han är mest Foxterrier. Verkar ivrig jägare så det får nog bli hundkurs ;) Köpte en lång inplastad lina som fungerar bra när han undersöker fälten och släppte honom en stund nere i dalen och han höll reda på var Tove och jag var. Allt gick bra undantaget dikesbadet då men han behöver vänja sig vid att bli tvättad. Vita hår överallt som på Zapateratiden men det tar man lätt :)


6 kommentarer:

annica sa...

Vad roligt att det går bra:-) skojiga kurser finns det gott om! Jag kan varmt rekommendera aktiveringskursen som jag gått. Där får man prova på allt möjligt:-) sen kan man gå vidare med det som passar bäst .

Eva Östman sa...

Väldigt roligt att läsa om din lille irländare!

Elisabeth sa...

Aktiveringskurs låter kul! Vart kan man gå en sådan?

annica sa...

Hundens hus, www.hundsundvall.com jag kan skicka info till dig om du vill. Allt från agility till spår och sök får man prova på. Mkt bra för relationen :-)

Elisabeth sa...

Tack! Det ska jag kolla upp. Han verkar lite aktiv den här så det kan behövas :)

annica sa...

Tror att du skulle trivas bra på HH. All träning bygger på positiv inlärning och glädje :-)