söndag, december 29, 2013Är så tacksam att jag antog erbjudandet att låna Anders mark till hästarna och dessutom lät sommarstaketet stå kvar så länge. Den är isigare än man ser på bilden men bra jämfört. Deras egen hage ser ut som det gör på vägen där lillterriern står. Staketet är för ynkligt för att jag ska våga ha dem där på nätterna så nu står de i lösdriften.

Bruce är lite väl ivrig när han ser hästar. Behöver gå kurs och få lite tips hur man ordnar den saken ;) Om jag har tur så är det nyhetens behag. Han var med till Birsta idag och satt i bilen. Alldeles tyst och han la sig ned efter en stund. Man blir som rörd. Nu ligger han i soffan bredvid mig och sover gott.

4 kommentarer:

Ulrika sa...

Ni har is och vi har lera. Inget av dem är lätt att möta med gott humör.
Men man får hoppas på bättre vinterföre. Gott nytt hästens år!

Ingela sa...

Ni får skylla på mig, jag beställde "ingen vinter" . Tänkte dock inte på att det blir spöregn istället för spösnö då :-/

glömde bort att jag brukar ha vädergudarna med mig och de tar mig verkligen på orden ;o) man ska va försiktig med att önska ;) även nu i önsketider juletider :-P

Elisabeth sa...

Gott Nytt Hästens år till er också och barnets år :) Det är lättare att dra barnvagn på is än i snö Ingela så jag förstår dig. Det lär bli ändring så småningom och då blir man tacksam. Vår alltså :)

Blenda Elby sa...

Hellre lera än is, men helst snö önskar jag.