onsdag, december 25, 2013
Mer julfrid känner jag på juldagen. Har lite julångest något som hängt med sen tidigt i livet. Har mindre lätt att hantera det i vissa lägen men det släpper efter julaftonen ;) Tror det är vanligt men något man inte pratar så mycket om kanske. Det hela avlöpte dock fint och Judith fick en bra julafton som det såg ut :) Saknade dig Rosa!

I dag gjorde Bruce ett misslyckat hopp över ett dike och därmed ett magplask. Vattnet var inte rent om man uttrycker det milt och det blev nödvändigt med en dusch. Han är MYCKET skeptisk... och hade jag inte haft en terrier förut så skulle jag blivit mer än matt i knäna. Han fick stå på badrumsgolvet och vi använde en vattenkanna med ljummet vatten för att duschen är ännu för skrämmande. Lite sojaskinka gick ned emellanåt och han är relativt ren nu. Pust..

4 kommentarer:

Frida sa...

Jag kände också av julångest och julstress i år för jag tyckte inte jag hann med någonting men jag börjar också känna lugnet nu. God fortsättning och lugn. :)

annica sa...

Juldagen är bästa dagen på hela julen. Lugnt och skönt utan stress och man kan kasa runt i pyjamasbyxor. God fridfull fortsättning :-)

Elisabeth sa...

Tack! Lugn och frid behöver jag
:)

Rosa sa...

:))