lördag, oktober 23, 2010



Jag vet, det är reklam men är den så här bra gjord så.. Underbara djur dessa hundar också! Klicka för att komma in på Youtube för att se hela bilden. Det är det värt.

2 kommentarer:

Ingela sa...

Otroligt vackert filmat, hujeda mig, sista sekvensen med grå hunden som landar, ändrar skepnad dessutom från katt kattunge, lite hund och slutligen lejon ! (fast fel färg då) magiskt

iNGELA sa...

Nattsuddning, NU har jag läst på mer om zonerna minsann. Snacka om att vara teoretiker (jag alltså ;o) jag är duktig på ord och minnas begrepp och terminologi, men har inte en susning om vad de står för.

Även om jag skojade med min kommentar om att leda bakifrån, så blev dte ju verkligen bakvänt , tror jag att jag inser nu ? ;o)

Nåväl, läste iallafall att det är ju zon2 som är sämst att leda och att det lustigt nog o oftast är där många människor leder sina hästar. Och att bakifrån är tvärtom en stark position om jag fått det rätt om bakfoten ;o)

Hursomhelst så kändes det ju bra eftersom det är mestadels där jag är med mina hästar, ungefär som att jag är ute och tömkör dem bägge som parhästar, eller så kanske jag är i mitten på led dvs leder en framifrån och den andra är jag ju då bakom.

Jag har nog tänkt att det är ännu ett bevis på mitt "dåliga ledarskap" genom att jag låter dem gå före och till synes åtminstone "göra som de vill". Vilket ju ibland också innebär att de får möta ev. faror först och själv, dvs ingen trygg ledare som går före och visar vägen att det "inte är farligt". Jag är ju uppväxt en hel del med "körtänk" antar jag ... Ja, det blev en intressant kväll och har plöjt en hel del böcker på jakt efter användbart material. =)

natti