söndag, oktober 24, 2010


En får ju känna sig efterlängtad i alla fall :)  Pojken hade redan fått sin mat men när jag hämtade tidningen tittade han längtansfullt efter mig.  Kall, fin, frostig morgon.

7 kommentarer:

Ulrika sa...

Dorrados örons form och uppsyn, tas liksom upp i björkarnas pigga frostiga look. Studsigt och piggt.

Elisabeth sa...

Underbar Ulrikakommentar! Får mig att le :)

Ingela sa...

Apropå öron form och uppsyn, i mitt plöjande av böcker dök jag djupare ner i boken TTouch som jag har, tydliga teckningar av alla möjliga ansiktsformer på hästar, öron, mular ganascher ögon mm mm och vad det betyder enligt henne, skojigt. Hittade två exakta former på trollriks öron och because öron, och de stämde precis , trollrik = mycket samarbetsvillig, tex ;o)

Blenda Elby sa...

Hehe, minns att på en Bent Branderup kurs råkade jag mycket opsykologist konstatera (lite för eutusiastiskt) att en häst hade tre virvlar i pannan och ägaren svarade aningens irriterat att "Ja, jag vet!" Tre virvlar ska tydligen vara tecken på en lite mindre enkel häst. (Min egen Tulo har givetvis bara en virvel = lugn och stabil ;-) )

/anna - känner mej lite dryg idag =)

Elisabeth sa...

Har man Thulo kan man få vara lite dryg :) Zapatera hade två virvlar i pannan. Sådana hästar kan vara lite "svårare" men kan bli bättre än bäst om man får till det :) Läste att nomadfolken inte ville ha sådana så gärna. Tydligen är det samma med boskap. En större undersökning tydde på att dessa var mer svårhanterliga. Kanske känsligare.. Dorado har en virvel, tur det han är känslig nog ändå.

Eva Östman sa...

Ja, Ulrika är i toppkommentarform idag - jag fick också en finurlig ulrikisk formulering. Hon pratar mickelska, den :-)

Marion Princic sa...

älskar linda tellington jones (t-touch) böcker. kan verkligen rekommendera dem.