söndag, juni 28, 2009



Ha, ingen trodde på mig när jag såg varg nedanför hagen och hästarna var som tokiga i våras. Nu är den fotat en bit härifrån, bara rätt över skogen , kanske ett par kilometer eller så. I alla fall en kompis till den.

Sundsvall tidning skrev om den i morse och det är väl en tillförlitlig källa. Dessutom ser man skyltar på bilden som verifierar platsen ;)

4 kommentarer:

Anita sa...

Min syster och hennes man, som flyttade till Böle den 7 mars från Sthlm, såg två vargar en kväll när de stod utanför huset och njöt av vårvinterkvällen. Trodde inte riktigt på det men det visade sig vara helt rätt.

Ulrika sa...

Till och med här har varg siktats. Fast detvar förra året, så den är nog någon annanstans nu.

Eva Östman sa...

Här nere har en varg dödat femton får på en ö i Mälaren. Han simmade dit. Nu är han i Malmköping - det är en sådan där med sändare så tidningarna rapporterar varje dag. Han kommer från Ockelbo, han också. Som Daniel, menar jag.

Elisabeth sa...

Hoppsan! Jag lite dåligt samvete att jag tyckt att djuren uppfört sig så "knäppt" men de har säkert haft mer anledning än jag trott. Några eltrådar, dessutom för det mesta utan el känns nog inte tillräckligt när gråben snokar omkring.