fredag, juni 01, 2012


För mitt minne. Dorado skodd idag. Gick strålande bra, känns skönt. Nästa gång 13 juli. Utmärkt med hovslagare som kommer när han säger och sätter upp ny tid direkt. Och som hästen accepterar också.

Ponnyerna verkade av Fia. Så söta fötter de får. Fia har det betydligt jobbigare än Fredrik. Lillasyster är som hon är. Borde tränas mer, skäms lite. Verkade mer själv tidigare. Har blivit lat. Säkert bra med proffsöversyn ibland.

Snart är det ordning på torpet. Hästar med fina fötter utan fettansamlingar. Fast gräsets tillväxt får magarnas att tillväxa också. Fåret verkar ohalt liksom hunden. Bara landen som är vanskötta nu då och det gör mindre ;) Har köpt sättpotatis men jorden är så kall så det gör säkert inget att de får vänta.

Vit mage med vinterhår ännu men dessa kalla dagar kanske det behövs.

5 kommentarer:

Frida sa...

Det är alltid lika skönt när hästarna är nyfixade om hovarna. Jag har funderat på Marksmans vinterhår som han har kvar på magen så jag blev lite full i skratt när jag såg att din gosse också har kvar lite underställ ;) Jag tror också det beror på att det inte är så varmt än.

Ingela sa...

Alla verkar ha lite hår kvar och alla undrar om det är nåt fel på sina hästar ;o) lika fundersam jag, lite kvar på magen här med likadant... men så tittar jag på vårt adopterade vilddjur, och är det nån som har vinterpälsen kvar så är det hon ... Tufsan ;o) intressant iaf att jämföra med de vilda djuren

vet iallafall att den 10 juni ifjol var det helt borta , så jag ser spänt fram emot nästa helg ;o)

Ni var morgonpigga idag ;o) jag såg honom just för att han slängde sig på tutan härutanför, men vet inte varför, om det var snickarn här som han kände igen bilen på gården kanske och tutade åt. För inte var det åt oss =)

Elisabeth sa...

Skönt att höra att det är likadant hos er :)

KIm sa...

Nyfikna jag var ju tvungen att kika in hos er :)
Nelly skulle definitivt smälta för Dorado, och hon har bra smak ;)

Toppen att ha en bra hovslagare!
Här har vi lite problem med det...och sen hjälper det inte att Nelly inte gillar män, vilket alla hovslagarna här är.

Trevlig helg

Elisabeth sa...

Hej Kim kul att du tittade in. Dorado är korsning med fullblod, PRE och arab så han skulle säkert gilla din tjej också :) Han har mindre lätt för män han också men det blir bättre allt eftersom.