lördag, september 10, 2011



Ljuvlig skönhet. A sa till mig tidigare i sommar att många gånger glädjer man sig mer åt de blommor som det bara kommer några få av. Det vände mitt sätt att se på det som växer här ute. Så gott som varje dag går jag en runda och ser om jag kan se något att bli glad över och det hittar jag varje gång och tacksam.

Är allt lite bättre men skört det också. Det får bli en lugn helg.

2 kommentarer:

Marion Princic sa...

"building a house of happy memories", läste det i boken "Happiness Project". Jag tänker faktiskt mycket på det. Jag jobbar ju som sjuksköterska på en Hospice. Alla patienter vi har vänter på att dö, det är deras sista ställe här på jorden och det enaste dem har kvar är " a house of happy memories". Inte materiella ting men "memories" och förhoppningsvis en familj eller vänner...

Elisabeth sa...

"A house of happy memories" så fint uttryckt. Vi har ett vackert Hospice här i Sundsvall sen några år tillbaka. Jag besökte det senast för några veckor sen för att lämna en blomma från min mamma till en vän. Patienter och personal satt tillsammans på verandan i solnedgången och stämningen var så fridfull.