torsdag, september 29, 2011


Att kunna sitta på bron i kvällningen och läsa tidningen så här i slutet av september är bonus. Gräset är klippt och all mockning som släpat efter är avklarad. Det känns bra. Ledig dag i morgon också, ännu ett halleluja! Har som glömt alla planer jag haft för mig och Dorado och vet inte vart jag ska leta ;) Vi lekte en kvart och det gick bra. Han verkar må bra och ponnyerna med.

Bilden tror jag att Annalena Ödmark har tagit en sommar i Stöde.

6 kommentarer:

Ingela sa...

Hur klarar ni alla mygg och knott i värmen? Mina var dyngsur i svett idag pga av alla kusar, tog in dem tidigt, men blev för sen ändå ca 18. Trollrik med sin päls var väl blötast och skummig, men Because andfåddast, och mer panik utåt sett. Men träning får de ju, säkert sprungit en mara ;o) Lär bli något stela hästar inatt kan jag tro. Ha en skön höst helg!

Elisabeth sa...

Det är besvärligt med knotten, konstigt att de inte vill ge sig. Mina hästar har ju möjlighet att gå in men jag har sett att de vandrar rätt mycket och är bitna en del. Inte så kul att vara med dem heller bland alla odjur. Samtidigt vill jag inte att frosten ska ta blommorna heller..

Ingela sa...

;o) då kan du också vara lugn för att dina hästar får motion, man får väl tacka flygfäna för det då .... ;o) men idag blåser det skönt, så då får de vila =)

Ingela sa...

Men hästarna var inte stela imorse iaf som jag trodde =) galopperade t om nerför lägden (är ju lite brant ner mot tjärnen) där de annars går sicksack ner, nu har de förhoppningsvis stärkt sig lite och lärt sig backarna kanske i huvet också, eftersom de vågar släppa på och inte vara rädd för att de inte ska hålla emot sig.

Elisabeth sa...

Backar är inte alls dumt att ha i hagen. Möjligen lite farligt i halktider.

Ingela sa...

Ja, då undviker vi dem, och när det regnat så tar vi en annan ingång utan lera, bara gräs =)