tisdag, juni 14, 2011


Skolavslutning för eleverna idag. Vackert och stämningsfullt. Tycker att jag har ett väldigt givande arbete nu och det fortsätter till hösten. Hurra! Jobbar en liten vecka till sen blir det mer tid för hästar och annat.

Dagens inlägg på Parelli Central blog är fint tycker jag. " Be the change that you want to see in the world"

http://central.parellinaturalhorsetraining.com/

3 kommentarer:

Ulrika sa...

Sommarlov är fint! Inlägget var också fint! Det fylkas med fint!

Marion Princic sa...

fint fint :) ni har det bra ni som har sommarlov. jag har inte lagt in någon semester för sommaren och nu är det försent altså måste jag väntar tills september. jag får aldrig ordning på sånt. vi fick lägga in sommarsemester i december aller redan. men hur ska man i december veta vad man gör på sommaren. *suck*

Elisabeth sa...

Ja det kan vara härligt med sommarlov :) Kan förstå att det är svårt att planera i förväg när man måste välja själv men fördelen kan komma om man vill gå en lång Parellikurs tex :) Jag måste ta tjänstledigt utan lön om det infaller på en termin och då tycker jag att det blir för dyrt med både kursavgift och lönebortfall. Nu har jag ju lagt ner sådant för tillfället och tycker att det är okey att ha ledigt när kommunen ger mig det ;) Hoppas att du orkar med sommaren bra, det brukar väl vara extra tufft i vården då..Du får ta hand om dig på bästa sätt.