tisdag, juni 07, 2011




Finkan står beredd att åka till verkstan i morgon bitti. Ska till bilprovningen på fredag och bromsljusen fungerar inte när min bil drar. Hoppas på snabb och prisvärd behandling..

De här fina junikvällarna är det nästan omöjligt att komma i säng i tid. Skäms nästan att komma trött till jobbet efter att ha haft ledigt i flera dagar. Hästarna har det bra , möjligen lite bitna nu. Bromsen kom igår och knotten har varit på gång ett tag. Vindstilla i kväll och då märks dom. Dorado står stilla helt lös och blir besprutad, en stor förändring mot i fjol. Storasyster också men den yngsta går sin väg, det märks vem som är minst tränad.

5 kommentarer:

uh sa...

Vilken bild!!! Wow! Samma här, nätterna är sååå ljuvliga, nästan omöjligt att komma i säng, man skulle vilja vända på dygnet...

Elisabeth sa...

Ja fast dagarna är också sköna så helst skulle man inte behöva sova sommartid..

Ingela sa...

Precis, åtminstone den här ljusaste tiden av sommaren vill man inte sova alls! mornarna är ljuvliga, och nätterna, hur ska man ha det? I lördags natt var jag ute och sprang i sidjsöbacken kl 2, hemma 01, ett varmt bad och i säng kl. 2 hihi ;o)

i sa...

blev mkt fel där, sidsjöbacken kl 24, en 4 suddades ut

uh sa...

Vi har det verkligen bra just nu :-))))