lördag, september 01, 2012

3 kommentarer:

Ulrika sa...

Det trixiga är "match the frequency!" Stod det inget om hur man gör det?

Ingela sa...

att tänka positivt, är inte lösningen som det finns fler aksolor om, ddet är nog större än så. Att isåfall "känna positivt" eller snarare känna det man vill känna, är väl närmare sanningen, och det måste dessutom vara äkta. Mne jag lånar alltså epitet tänk positivt och vill ändra det till Kän positivt, man behöver kunna ställa in sig själv och känna, och verkligen veta att man inte "låtsas". Då börjar enegrierna formera sig, och jobba åt dte jag vill. Ofta känner vi så mycket annat inom oss,(stress frustration etc) och intalar oss (tänker) att det är nåt annat vi vill eller ÄR eller känner. Men så är inte fallet.
Behöver förmodligen inte återberätta hästprogrammet om Buck Brannaman ;o) Han är ju också nånting sånt på spåret, när han pratar om att han hjälper hästar med deras people problems, och det är people som inte kan kontrollera sina känslor. Det låter som tvärtom att man ska vara "känslolös" eller dyl när man ska "kontrollera" dem. Dvs det låter inte så positivt att vara kontorll"freak" i känslor. Men man vet ju när man är där att det inte alls är negativt. Man låter bara känslorna jobba FÖR en, och det är ju underbart ;o) Som att när man kan vara bestämd och "barsk" mot en häst, men man känner i hela kroppen att man har inte ett uns av aggression i sig t ex. och det känner hästen ju.
Sen tror man att bara för att man lyckas nån gång då och då, tex en stund varje dag, så ska allt förändras, men man behöver nog vara där nästan hela tiden, merparten istället för tvärtom som är det vanligaste? Annars jobbar väl den andra delen mot annat håll.
så kommer flödet och allt kommer till en.... dvs "the reality you want" kommer till oss =D

Elisabeth sa...

Tack :) Nej något mer stod det inte U..