söndag, januari 29, 2012


Första träffen på Lögdö bruk med ARV akademisk ridkonst i Västernorrland och min sitsguru Angelica Hesselius :) Intressanta övningar a la Feldenkrais bla. Stor uppslutning. Nästa träff den 19e för mitt minne. Blev som jag hoppats inspirerad och har bestämt att nu ska vi igång Dorado och jag. En entusiastisk Parellimänniska var med och höjde mitt humör  ytterligare :)

Bestämde mig också för att jag behöver lättare långtyglar snarast..

I morgon utflykt i snön med ungdomarna så nu hoppas jag på att solen som inte kom fram i helgen ska titta fram då istället.

Bilden: Zapatera. Tänka sig att jag har haft en sådan häst, otroligt.  Nu gör det bara lite lite ont när jag tänker på henne. Tiden går..

7 kommentarer:

Jenny sa...

Sagohäst!! :)

Frida sa...

Härligt med humörhöjare! Jag tror mig veta vem det är också ;) hihi. Jag har också funderat på att delta i sitskursen men har inte kommit längre än tanke... Feldenkrais är ju så bra!

Frida sa...

Fantastisk bild på finaste Zapatera ville jag också säga ;)

Lena Rönnewall sa...

Hej !
Roligt att träffa dig idag. Hittade din blogg genom Frida, min parelliinstruktör. Titta gärna in på min blogg, där jag försöker föra liten dagbok över mina första stapplande, snurrande och snubblande steg i Parellivärlden. Så roligt ! Hoppas vi träffas snart.
lenazblogg.blogg.se

Anita sa...

Ni är så fina tillsammans - du och Z. Det var vackert att se er tillsammans.

Elisabeth sa...

Tack! :) Frida du trodde rätt och beviset fick du direkt :) Jag sätter din blogg på min lista Lena. Det var roligt att träffa dig, du har en härlig energi som det känns bra att vara i närheten av :) Sagohäst var hon!

Levada sa...

Vad härligt Elisabeth, att du blev inspirerad, vem blev inte det?
Nu ska du se att du är på "banan igen". Hon var makalöst vacker din Zapatera, jag förstår så väl vad du känner när du ser bilden