söndag, december 26, 2010


I kväll har jag för första gången stängt in alla tre hästarna i lösdriften. Har gjort en avstängning på mitten så att ponnyerna kan vara för sig med tanke på Dorados skor ;) Ska gå ut om en stund och kolla läget. Anledningen är inte ovädret för det sköter de så bra själva men nyårsaftonen. Förra årets infernaliska bombande fick mig att bestämma mig för att inte en till nyårsafton med hästar i hagen. Nu är det ju extra viktigt eftersom Dorado inte ska röra sig så mycket heller. Frågan är väl hur det mår där instängda ;) Jag avskyr faktiskt nyårsafton och sista april..Gnällll ;) Börjar träna i kväll för att de åtminstone ska vara vana vid att bli instängda.

4 kommentarer:

Ulrika sa...

Smäller en, smäller det för alla. så kan man ju sammanfatta fyrverkerieländet. En fördel med Skåne är att de inte verkar smälla av fyrverkerier på Valborg.

Frida sa...

Ja det är ingen höjdare. Här i Västra Götaland skjuter de inte heller på Valborg, men en och annan Påsksmällare kan höras på håll, så det verkar vara geografiska skillnader.

Ingela sa...

Ja, ibland behöver man anpassa sig efter omvärlden.... och söka lösningar som passar in. Hur gick det, hur betedde de sig därinne? Fick du nån aha-upplevelse. Önskar goda erfarenheter till er

Elisabeth sa...

De gick bra att ha dem där inne så nyårsaftonen ska bli bättre i år :)