torsdag, juli 01, 2010

Jag gör väl så att jag sätter in filmen även om det inte är så mycket att se. Jag satte in lägsta kvaliten på kamerans videoinspelning för att det varit problem med att få över de bättre filmerna till datorn. Man ser inte så mycket som jag skulle vilja av vad som händer men hästen är fin och stannar med mig hela tiden och jag är lite mer stillsam än tidigare :) Vi gör inga märkvärdiga saker men det kändes bra. (Varning för lång suddig film ;)

11 kommentarer:

Nypan sa...

Ser ju jättebra ut :-D
Du får säga till om jag ska komma och filma :-P

Kramen

Ulrika sa...

Jag såg inte långt in på filmen för min dator vill bara buffra. Min första tanke är: jäklars (ursäkta uttryck, men det var det som kom) vad han har snyggat till sig i kroppen :D

Och ni ser tighta och stiliga ut!

Elisabeth sa...

Det tackar jag gärna ja till nästa gång jag ska försöka filma nån levelsfilm. Man blir lite stressad när den som ska filma är helt ointresserad och helst vill slippa;)

Elisabeth sa...

Jag tycker nog också att han blivit snyggare :)) Själv syns jag lagom mycket men han kunde gott ha fått vara tydligare :)

Unknown sa...

Härligt! Passande låt till din vackra guldgosse :)

Sofie sa...

Gud så duktiga ni är, jääte fint :-)

Frida sa...

Det ser jättefint ut! Jag gillar hur han sökte sig till pidestalen och bara klev upp på den höga! Eran relation verkligen glänser! :))

Elisabeth sa...

"You make my day" ladies!! :) Ska försöka berömma mig själv lite också ;)

annica sa...

Underbart:) Älskar låten!
Det ni gör har faktiskt vissa likheter med rallylydnad:)
Inspirerande!

Elisabeth sa...

Musiken är med och av Mary Anne Kennedy. Hon tillåter att man använder musiken i sådana här sammanhang. Hon har gjort en och annan låt om hundar också :) Vore roligt att se hundrally vid tillfälle.

Blenda Elby sa...

mmmm snyggt!