lördag, juli 24, 2010









Påminner mig bara om hur bra jag har det ;) Kände mig lite trött och grinig, antagligen sömnbrist. Det har sina risker att ta till vara både mornar och kvällar även om det är sommar.
Det har kommit material från Savvyclub, det får nog vänta lite denna gång.

En del lånade bilder, Eva Östman, Lina Brandt och Kari Harström.

6 kommentarer:

Ulrika sa...

Det ser ljuvligt ut. Det kanske kan räcka att njuta av långt in i november. Man får ju ladda med ljus och fint och frihet så det räcker, när mörkret är ett vått tungt vadmalstäcke.

Horses and House sa...

Jättefina bilder, det är nog bra att man påminner sej själv ibland om hur bra man har det för visst finns det dagar då allt känns botten.... men som med Alfons Å., det kan inte vara roligt jämt! :)

Elisabeth sa...

Nej ibland känns det inget vidare och man vet egentligen inte varför alla gånger.Då kan det vara bra med bilder som påminnelse.. Hoppas att jag ska kunna se fördelarna med hösten också även om man snabbt blir bortskämd med ljus och värme.

Marion Princic sa...

jätte härliga bilder som vanligt!

Ingela sa...

Jag fattar inte Elisabeth, du ser ut som 22 på skogsbilden där dorado äter hur handeln, en riktig favorit bild ;o)

Elisabeth sa...

Något skrämmande för dem som träffar mig i verkligheten kanske ;)
Efter den 10e augusti blir jag mer stationär hemmavid, då kanske det kan passa med en kraniosakral behandling till :) Dorado har förändrats till det bättre denna sommar, kan ha att göra med ett och annat..